Fletcher Hotel-Restaurant Antwerpen (Kortingshotel)

Fletcher Hotel-Restaurant Antwerpen kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer. Het hotel is met de auto uitstekend bereikbaar vanaf de Antwerpse Ring en in het bezit van eigen parkeerplaatsen. Het hotel ligt overigens op enkele minuten van het centrum. Naast de sfeervolle lobby bevindt zich de, in de omgeving bekende, pianobar waar het heerlijk toeven is. In de bibliotheek kunt u lekker lezen en in de Business Corner kunt u ongestoord aan het werk gaan. Een extra luxe van Fletcher Hotel-Restaurant Antwerpen is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten! Het meertalige personeel zal u  bij uw bezoek graag van dienst zijn.

De Kamers
De kamers in Fletcher Hotel-Restaurant Antwerpen zijn zonder twijfel keurig, verzorgd, compleet en royaal te noemen. Ze zijn voorzien van airconditioning, kleurentelevisie, royale badkamer met ligbad, voldoende kastruimte en een zalig groot bed. De kamers zorgen er voor dat u zich snel thuis voelt  in deze indrukwekkende stad. Bovendien vindt u op iedere kamer koffie- en thee faciliteiten.Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Restaurant en Bar
Het hotel heeft geen eigen restaurant. Maar, België staat niet voor niets bekend om haar heerlijke keuken. In de Bourgondische keukens van Antwerpen werken de koks uitsluitend met de beste ingrediënten en komt zelfs de meest verwende eter aan z'n trekken. Voor of na het diner kunt u natuurlijk wel gezellig een drankje nuttigen in de sfeervolle pianobar of bibliotheek van het hotel. Antwerpen is een stad die je niet alleen moet ervaren maar ook moet proeven...

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Antwerpen
Plantin & Moretuslei 136 2018 Antwerpen
Tel: +32(0)3 - 2700210
Fax: +32(0)61 - 501555
www.hotelantwerpen.nl