Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

In het historische dorpje Noorbeek, tussen de groene, Limburgse heuvels en valleien, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. Hier kunt u genieten van natuur en rust in het zuidelijke deel van Limburg. In de omgeving vindt u de Zuid-Limburgse Mergelland-route en de Belgische Voerstreek waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er de mogelijkheid om BelgiŽ en Duitsland te verkennen. In het schilderachtige dorpje vindt u een kerk uit de 13e eeuw waar u gratis naar binnen kunt. In de zomer worden hier orgelconcerten gegeven. Het hotel is voorzien van een lift. Ook is er een prachtige tuin met een schitterend uitzicht over het Noordal.

De Kamers
Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos heeft 30 hotelkamers. Deze zijn allen zeer comfortabel en ruim. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, comfortabele bedden, televisie en een telefoon met directe buitenlijn. Enkele kamers zijn speciaal geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ook zijn er Non Smoking Rooms in het hotel. De meeste kamers hebben uitzicht over het Noordal.

Restaurant en Bar
Het sfeervolle ŗ la carte restaurant van het hotel, kijkt uit over het Noordal. Er worden heerlijke gerechten geserveerd die afkomstig zijn uit eigen streek. U kunt ook kiezen voor het dagmenu. De klassiek geschoolde koks bereiden de gerechten met ambachtelijke trots. Uiteraard wordt er rekening gehouden met diŽten of speciale eetwensen. ís Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Buiten op het terras kunt u genieten van een lekker kopje koffie met echte Limburgse vlaai.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Bon Repos
Bovenstraat 17
6255 AT Noorbeek
Tel: (0)43 457 1338
Fax: (0)43 457 1626
www.hotelbonrepos.nl