Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve

Aan de rand van Valkenburg ligt een schitterende boerenhoeve, die volledig verbouwd is tot een prachtig hotel. De sfeer van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeveis ook helemaal in de stijl van de oude hoeve met grote kroonluchters, een sfeervolle 'Medusa Serre”, een restaurant, en een bar waar het heerlijk ontspannen is. Een moderne luxe van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten.
Op het grote terras in de rustige tuin van het hotel is het heerlijk vertoeven. In de directe omgeving van het hotel zijn er veel attracties zoals een kruidentuin in oud-Hollandse stijl met honderden geneeskrachtige planten en kruiden, de 17e eeuwse watermolen en de Schaelsberg met de kluizenaarswoning. Vanuit het hotel kunnen vele routes op de fiets of met de auto worden gereden langs kastelen, herenhuizen en bekende landgoederen. Vorstelijk genieten dus!

De Kamers
Het hotel bestaat uit de stijlvolle hoeve en haar bijgebouwen (de vroegere stallen) die samen 26 kamers en een suite herbergen. In de hoeve slaapt u onder de houten balken en dat maakt de kamers erg sfeervol en romantisch! Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche of bad, boxspring bedden, televisie en telefoon.

Restaurant en Bar

De gezellige bar en serre, de ontbijtzaal en het sfeervolle restaurant zijn ook geheel in de oude stijl hersteld. Het Bourgondische Limburg staat bekend om haar buitengewone keuken en deze traditie wordt dan ook in ere gehouden. De koks van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoevelaten uw smaakpapillen genieten van lekkere gerechten in het driegangen keuze menu. In de serre kunt u lekker lezen, spelletjes spelen of gewoon genieten van een lekker borreltje! Bourgondisch genieten op zijn best!

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant De Burghoeve
Broekhem 134 6301 HL Valkenburg
Tel: (043) 601 29 62
Fax: (043) 601 67 35
www.hoteldeburghoeve.nl