Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce

Midden in de stad Middelburg ligt het bijzondere Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce, op een paar minuten lopen van het historisch centrum. Het grootste en oudste hotel van Middelburg is gelegen tegenover het Centraal Station vlakbij alle bezienswaardigheden. Opvallend aan het exterieur zijn de zeer herkenbare rode luifels. Het interieur kenmerkt zich door de prachtige klassieke overlopen met kroonluchters. De karakteristieke kamers zorgen voor een ontspannen verblijf waarin onze gasten zich al meer dan 100 jaar heerlijk thuisvoelen. Culinair genieten in de nostalgische brasserie, zien en gezien worden in de gezellige bar en héél Middelburg op de drempel. We heten u graag van harte welkom in Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce.

De Kamers

De kamers van het hotel zijn authentiek en passend bij de grandeur van het hotel, allen voorzien van boxspring bedden, vernieuwde badkamer, televisie en telefoon met directe buitenlijn. Een extra luxe van Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten!

Restaurant en Bar
Zowel de brasserie als de eetzaal zijn geheel volgens stijl ingericht en ademen een gezellige, aangename ambiance uit. Of u nu komt voor een lekker kopje koffie en een ochtendkrantje of een uitgebreide lunch of diner, het servicegerichte personeel van Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce staat voor u klaar! Bij de eerste zonnestralen verwelkomen we u ook graag op ons terras aan het water.

Zakelijk Comfort
Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce voorziet ook de zakelijke gast van alle gemakken. Naast de comfortabele kamers beschikt het hotel over twee kleine zalen waar het mogelijk is om in gezelschap te dineren, te vergaderen of bijvoorbeeld een presentatie te geven.
De ligging van het hotel tegenover het Centraal Station van Middelburg en de aanwezigheid van voldoende parkeergelegenheid completeren het comfort .

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant du Commerce
Loskade 1 4331 HV Middelburg
Tel: (0118) 63 60 51
Fax: (0118) 62 64 00
www.hotelducommerce.nl