Fletcher Hotel De Zon

Op een prachtige locatie, midden in het centrum van Oosterwolde, ligt het charmante Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Dit sfeervolle hotel is ondanks zijn bouwjaar, 1870, zeer modern. Nabij het hotel liggen de historische turfroute en het Nationaal Park Drents-Friese Woud. Dit park met uitgestrekte bosgebieden en heidevelden leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. In de omgeving zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes. De winkels liggen om de hoek en ook het Noorderdierenpark in Emmen is dichtbij gelegen. Het hotel heeft een sfeervolle lounge met televisie waar u kunt genieten van een drankje. Ook zijn er drie zalen voor feesten of vergaderingen. En hiervan is een ouderwetse theaterzaal.

De Kamers
Fletcher Hotel-Restaurant De Zonbeschikt over 34 comfortabele kamers. Deze zijn allen voorzien van douche en toilet, radio, televisie en telefoon. Een aantal kamers zijn voorzien van extra faciliteiten zoals een minibar en internet mogelijkheid. Vrijwel alle kamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel.

Restaurant en Bar
In het hotel is een sfeervol restaurant waar u la carte kunt eten maar ook kunt genieten van heerlijke dagschotels of het dagmenu. Dit zijn niet alleen klassieke gerechten maar ook moderne menus. Er worden dagelijks verse producten gekocht bij nabij gelegen boerenbedrijven. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met diten en eetwensen en er worden vegetarische gerechten geserveerd. Na het eten kunt u een drankje nuttigen in onze sfeervolle serre met open haard of in onze hotelbar. Met mooi weer is het terras aan het water geopend.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant De Zon
Stationsstraat 1
8431 ET Oosterwolde
Tel: (0)516 512 430
Fax: (0)516 513 068
www.fletcherhoteldezon.nl