Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord

Midden in een prachtig duinlandschap vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord. Dit unieke, authentieke hotel ligt net buiten het weelderige dorp Wassenaar en op loopafstand van strand en zee. De ideale plek om lekker uit te waaien, maar ook om te genieten van de stadse drukte. U kunt heerlijk wandelen en fietsen naar en langs het strand of door de duinen. In het hotel zijn routekaarten verkrijgbaar. Het hotel beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid. U kunt verschillende uitstapjes maken naar attracties in de omgeving zoals Madurodam, de Bollenstreek en de Keukenhof. Speciaal voor de kinderen ligt attractiepark Duinrell op een steenworp afstand.

De Kamers

De 20 hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord zijn zeer comfortabel ingericht en bieden allen een fraai uitzicht over de duinen. De kamers beschikken over heerlijke bedden, bad of douche, toilet, radio, kleurentelevisie en telefoon.

Restaurant en Bar
Het hotel heeft een gezellig ingericht restaurant met een voortreffelijke menukaart. Door de open haard heeft het restaurant een intieme uitstraling. Er is een ruime keuze uit vis-, vlees- en vegetarische schotels. In het voorjaar zijn er de asperge gerechten en in het najaar begint het wildseizoen met heerlijke gerechten. U kunt genieten van een heerlijk drankje aan de gezellige bar of in de fraaie lounge van het hotel. Als het weer het toelaat, dan is ook het terras een mooie plek om iets te drinken.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Duinoord
Wassenaarseslag 26
2242 PJ Wassenaar
Tel: (0)70 511 9332
Fax: (0)70 511 2210 www.hotelduinoord.nl