Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Net buiten Nijmegen, in het gezellige dorpje Ooij, ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Vanuit dit sfeervolle en gemoedelijke hotel is de "Gelderse Poort" uitgebreid te ontdekken. De Gelderse Poort is een uniek natuurgebied tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich, met veel ongerepte natuur en een zeer gevarieerd landschap, waar heerlijk en eindeloos gewandeld en gefietst kan worden. Langs bijvoorbeeld de rivier de Waal, de beroemde Ooijpolder en de Millingerwaard. Stuk voor stuk schitterende gebieden om heerlijk te ontspannen. Het genieten van de natuur begint 's ochtends als ugewekt wordt door de haan!

De Kamers
De kamers in Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort zijn zonder twijfel keurig, verzorgd, compleet en royaal te noemen. Ook voor minder validen is dit hotel uitermate geschikt om heerlijk te ontspannen. Het gehele hotel is drempelvrij en beschikt over een ruime lift. De kamers zijn eveneens drempelvrij en onder andere voorzien van een riante badkamer met verhoogd toilet en douche met ant-sliptegels.

Restaurant en Bar
In het sfeervolle restaurant van valt te genieten van heerlijke ŗ la carte gerechten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok, samengesteld uit een selectie van de meest smaakvolle ingrediŽnten. Uiteraard houden wij rekening met diŽten en serveren wij vegetarische gerechten. Bij mooi weer is er op het ruime terras voor het hotel vast nog wel een plaatsje vrij en anders is er ook nog het dakterras van het hotel. .

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Koningin Julianalaan 32
6576 AS Ooij
Tel: +31 (0)24 - 6638 213
Fax: +31 (0)24 - 6638 212
www.hoteldegeldersepoort.nl