Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn ligt op een steenworp afstand van de Sallandse Heuvelrug. Het hotel is gebouwd in 1909 en fungeerde destijds als stationshuisje. Na een aantal verbouwingen is het een prachtig, eigentijds hotel geworden. Het hotel beschikt over een gezellige lounge, een sfeervol restaurant, een prachtig terras met vijverpartij en zelfs een sauna en een solarium. In de nabije omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur. Steden als Zwolle en Deventer liggen op een steenworp afstand. Bent u met kinderen, dan is Avonturenpark Hellendoorn het perfecte uitstapje. Ook kunt u activiteiten ondernemen als varen, golfen en ballonvaren. U ziet het, voor ieder wat wils!

De Kamers
De 29 kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn zijn modern ingericht en voorzien van ligbad of douche, toilet, telefoon met weksysteem en kleurentelevisie. Voor degene die van nog meer comfort houden, zijn er de luxe kamers. Deze zijn voorzien van extra faciliteiten zoals een broekenpers, minibar, kluisje en een eigen, aan de vijver gelegen, terras.

Restaurant en Bar
Na een lange dag kunt u in het sfeervolle restaurant genieten van een uitgebreid diner. De chef-kok heeft altijd culinaire verrassingen voor u in petto. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met diŽten en eetwensen en er worden vegetarische gerechten geserveerd. In de knusse hotelbar kunt u (na) genieten van een drankje. Als het weer het toelaat kunt u genieten op het zonovergoten terras.

Zakelijk comfort
U kunt in Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn ook terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten. Er zijn twee zalen met uitstekende vergader faciliteiten. Ook de catering wordt tot in de puntjes verzorgd. Uiteraard bieden wij ook ruimte voor meerdaagse vergaderingen, inclusief diner en overnachtingen.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Hellendoorn
Johanna van Burenstraat 9
7447 HB Hellendoorn
Tel: (0)548 655 425
Fax: (0)548 655 833
www.hotelhellendoorn.nl