Fletcher Hotel Keyserlei (Kortingshotel)

De naam zegt het al want dit hotel is direct gelegen in het bruisende centrum van Antwerpen! De bekende winkelketens liggen werkelijk aan je voeten en ook voor de heerlijkste Belgische gerechten hoef je eigenlijk niet verder te lopen dan de entree van het hotel!
Op enkele passen bevindt zich de bekende Keyserlei, de Meir, het Centraal Station, het Diamantcentrum en een diversiteit aan musea. Bij de ingang van het hotel vindt u tevens de entree van de UGC bioscoop. Deze maarliefst 19 zalen tellende bioscoop is dan ook de grootste in het centrum van de stad. Het hotel staat voor persoonlijke service en gastvrijheid in een levendige stad. Leer de Antwerpenaar en zijn leven in de stad écht kennen vanuit Fletcher Hotel Keyserlei en u ontdekt de stad Antwerpen zoals u haar nog nooit gezien heeft!

De Kamers
Alle kamers in Fletcher Hotel Keyserlei zijn voorzien van badkamer, comfortabele boxspring bedden, televisie en telefoon. De kamers zijn erg ruim en zelfs voorzien van een volledig ingerichte kitchenette, wat ze dan ook uitermate geschikt maakt voor landurige (werk) bezoeken. De 24-uurs receptie kan u voorzien van diverse drankjes en versnaperingen. Een extra luxe van Fletcher Hotel Keyserlei is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten.

Restaurant en Bar
Uw keuze voor lunch-, diner- of barbezoek zal nergens zo compleet zijn als in de directe omgeving van Fletcher Hotel Keyserlei. Restaurants en bars van alle niveaus en windstreken zijn op loopafstand van het hotel gelegen. Laat u verrassen door de diversiteit die Culinair Antwerpen u te bieden heeft!

Voor reserveringen:
Hotel Keyserlei
Van Ertbornstraat 10
2018 Antwerpen
Tel: +32(0)3 - 2122900
Fax: +32(0)3 - 2122901
www.hotelkeyserlei.nl