Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Op slechts enkele minuten lopen van het oude centrum van Den Burg en enkele kilometers van duin en strand, is Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend een ideaal startpunt voor iedereen die een paar dagen of weken helemaal tot rust wil komen. Er is een uitgebreid winkelaanbod en elke maandagochtend is er een gezellige markt in het centrum. In een van de oudste huizen van Den Burg is de Oudheidkamer gevestigd. De receptie van het hotel informeert u ook graag over fietshuur, wandelroutes en entreebewijzen voor attracties en musea op Texel.
De gezellige uitstraling en het vriendelijke personeel van dit hotel zorgen dat een ieder zich hier snel thuis voelt. Ontspannen in de ongedwongen sfeer die dit hotel zo typeert!

De Kamers
De 26 kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend zijn voorzien van uitstekende boxspring bedden, televisie, telefoon en minibar. Daarnaast zijn de meeste kamers voorzien van een badkamer. In het hele hotel kunt u gebruik maken van draadloos internet. De kamers zijn fris en modern, en weten de gasten al snel een 'thuisgevoel' te geven. Tegen een kleine bijbetaling slaapt u zelfs in een comfortabele kamer met whirlpool.

Restaurant en Bar
Hoewel een prettige ambiance de eerste stap is naar een leuke avond, wordt ook aan de hotelkeuken veel aandacht besteed. In de brasserie kunt u 's morgens genieten van een stevig, uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds van een dagelijks wisselend driegangen menu. In de bar kunt u uw ontdekkingstochten en ervaringen delen met andere gasten van het hotel en natuurlijk met de lokale bevolking die hier graag een Juttertje komt drinken.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Koogerend
Kogerstraat 94
1791 EV Den Burg - Texel
Tel: (0222) 31 33 01
Fax: (0222) 31 59 02
www.hotelkoogerend.nl