Fletcher Hotel-Restaurant Mallejan

Midden in Natuurgebied de Veluwe ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Dit landelijk gelegen hotelcomplex uit 1862 staat garant voor een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over prachtige tuinen en een zonnig terras waar u heerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje. Direct om het hotel ervaart u de schoonheid van de Veluwe. Deze biedt een ruim scala aan ontspanningsmogelijkheden, zowel voor jong als oud. U kunt hier bijvoorbeeld heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Hotel De Mallejan beschikt over vijf eigen paardenstallen. In het hotel kunt u lekker ontspannen in de verwarmde serre of een spel spelen in de traditionele spellenkamer. Ook kunt u in het hotel draadloos internetten.

De Kamers

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan beschikt over 35 luxe hotelkamers. Deze zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Zo hebben alle kamers een bad of douche, toilet, föhn, wekkerradio, telefoon en kleurentelevisie.

Restaurant en Bar
In het sfeervolle restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan kunt u genieten van zeer smaakvolle gerechten. Het hotel heeft een Franse keuken. Door de verschillende kruiden die gebruikt worden krijgt ieder gerecht een eigen, unieke smaak. Naast het dagelijks variërende ‘Menu du Chef’ speelt het hotel in op de specifieke gerechten uit de verschillende seizoenen. Speciale eetwensen en/of diëten zijn uiteraard bespreekbaar. Het hotel heeft twee bars waar u gezellig wat kunt drinken. Zodra het weer het toelaat, kunt u ook op ons terras heerlijk genieten.

Zakelijk comfort
Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan beschikt over voldoende mogelijkheden voor zakelijke arrangementen. Er zijn 7 zalen die allen voorzien zijn van moderne faciliteiten. Zowel grote als kleine groepen kunnen hier terecht voor vergaderingen en/of recepties.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant De Mallejan
Nunspeterweg 70
8076 PD Vierhouten
Tel: (0)577 411 241
Fax: (0)577 411 629
www.hoteldemallejan.nl