Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Aan de rand van de gezellige gemeente Lochem, temidden van schitterende bossen en natuur, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg. De Gelderse Achterhoek is Nederland op zijn mooist. Weelderige bossen, traditionele boerderijen en uitgestrekte akkers worden onderbroken door gezellige dorpen en kleine woonkernen. De streek leent zich ideaal voor urenlange fietstochten en wandelingen. .

De Kamers

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over sfeervolle en comfortabele hotelkamers. Deze zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Zo hebben alle kamers een bad of douche, toilet, föhn, kluisje, telefoon en kleurentelevisie.

Restaurant en Bar
Het sfeervolle restaurant heeft een voortreffelijke kaart en biedt een diversiteit aan smaakvolle gerechten met voor een ieder wat wils. En wanneer u naar buiten kijkt, heeft u zicht op de fraaie tuin van het hotel en kijkt u wijds weg over de weilanden. ’s Avonds kunt u in de gezellige bar een afzakkertje nemen en kunt u een partijtje biljarten of schaken. Buiten op het terras kunt u heerlijk genieten van het uitzicht, de zon en natuurlijk een hapje en een drankje.

Zakelijk comfort
Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg beschikt over voldoende mogelijkheden voor zakelijke arrangementen. Er zijn 5 zalen die allen voorzien zijn van moderne faciliteiten. Zowel grote als kleine groepen kunnen hier terecht voor vergaderingen en/of recepties.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Paasberg
Paasberg 2
7241 JR Lochem
Tel: +31 (0)573 254 751
Fax: +31 (0)573 253 341
www.hotelpaasberg.nl