Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Met haar 26 kamers, nodigt Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen uit om de Brabantse gastvrijheid te komen “proeven”. Het hotel, centraal gelegen in de plaats Vlijmen nabij Den Bosch, beschikt over ruime eigen, gratis parkeergelegenheid. Het interieur, de beschutte tuin en de vriendelijke medewerkers, dragen bij aan een ontspannen verblijf. Met de mogelijkheden die Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen u biedt aan de receptie kunt u Brabant goed en echt leren kennen. U kunt daar allerlei tips en info krijgen over leuke activiteiten, dagjes uit en andere mogelijkheden die deze rustieke omgeving u biedt! En als u er lekker met de kinderen op uit wil trekken kunt u entreekaarten kopen van diverse attractieparken zoals De Efteling bij de receptie van het hotel! Daarnaast beschikt Hotel-Restaurant Prinsen sinds kort over een schitterende jeu de boulesbaan en een tafeltennistafel.

De Kamers
De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen zijn ruim, modern, en comfortabel. Ze zijn allemaal voorzien van badkamer, televisie, radio, boxspring bedden en telefoon. Een extra luxe van Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten. Er is zelfs een suite voor de gasten die extra comfort willen. Om familie-uitjes nog meer sfeer bij te zetten biedt het hotel grote, ruime (vierpersoons) familiekamers aan met een stapelbed voor de kinderen (graag reserveren).

Restaurant en Bar

De Brabantse hotelbar is een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking maar ook voor zakenlunches of een lekker kopje koffie in de namiddag. Ook ‘s avonds nodigt de bar uit voor een heerlijk aperitiefje of een lekker “afzakkertje” na uw diner tot in de late uurtjes. Immers, Brabantse nachten zijn lang! Chefkok en gastheer Ad Hansen draagt samen met zijn brigade de Bourgondische keuken al sinds jaar en dag een warm hart toe. Ze zijn nog ouderwets gedreven en daarom in staat van ieder gerecht iets bijzonders te maken! Veel van de gerechten vinden hun origine in de regio, maar ook internationale gerechten zijn terug te vinden op de uitgebreide menukaart. Het restaurant is o.a aangesloten bij het Asperge Genootschap. De vaste gasten van het hotel en restaurant kennen de chef en zijn kookkunsten en komen daarom graag met regelmaat.

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Prinsen
Julianastraat 21 5251 EC Vlijmen
Tel: (073) 511 91 31
Fax: (073) 073 - 511 79 75
www.hotelprinsen.nl