Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

Het fraaie hotel is geheel uit het Oud Limburgs rood opgetrokken en voorzien van oude mergelstenen. Gelegen in een rustig straatje, aan de rand van Het Ravensbosch en toch nabij de vele culturele bezienswaardigheden, het centrum en de diverse uitvalswegen. Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is voorzien van een eigen parkeergelegenheid. Onlangs zijn de buitenzijde en de publieke ruimten geheel gerenoveerd. Een extra luxe in het hotel is dat u overal in het hotel draadloos kunt internetten. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg zijn tientallen aangename tochten per fiets of auto te maken, ook starten er diverse VVV wandelroutes vanuit dit hotel. Voor onderweg kunt dan een heerlijke picknickmand klaar laten maken zodat u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving waarin u zich bevindt!

De Kamers
De 30 kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg zijn comfortabel en ruim, alle kamers zijn voorzien van badkamer met douche of bad, boxspring bedden, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

Restaurant en Bar

Bij binnenkomst komt de gastvrijheid u tegemoet waar Limburg zo trots op is. Lekker ontspannen zitjes, open haard, lounge, en een modern ingericht à la carte restaurant zorgen voor de ultieme rust. De moderne bar biedt gelegenheid tot het nuttigen van een aperitief of ontspannen tot in de late uurtjes doorborrelen. Genieten van spijs & drank, dat kan in gezellig Limburg!

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Valkenburg
Bosstraat 2-6 6301 HM Valkenburg
Tel: (043) 601 20 33
Fax: (043) 601 51 00
www.hotelvalkenburg.nl