Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Gelegen aan de rand van het dorp Wijk aan Zee, op slechts 50 meter van het strand, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin. Wijk aan Zee heeft het breedste strand van de Nederlandse kust en ligt in een uitgestrekt duingebied met tientallen fiets- en wandelpaden.

Met Beverwijk (Zwarte Markt), IJmuiden (zeehaven), Haarlem, Alkmaar (kaasmarkt) en zelfs Amsterdam vlak om de hoek, leent de omgeving zich bij uitstek voor leuke dagtrips.

De Kamers
De stuk voor stuk comfortabele kamers bieden zeer fraaie uitzichten over de duinen, wat een romantisch en vrij gevoel geeft. Alle kamers beschikken over heerlijke bedden, bad of douche, toilet, radio, kleurentelevisie en telefoon. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Geef dit echter wel voortijdig aan bij uw reservering.

Restaurant en Bar
In het sfeervolle restaurant van Hotel-Restaurant Zeeduin kan men genieten van heerlijke ŗ la carte gerechten. En het schitterende uitzicht door de duinen. Geniet van de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok, samengesteld uit een selectie van de meest smaakvolle ingrediŽnten. Uiteraard houden wij rekening met diŽten en serveren wij vegetarische gerechten. .

Voor reserveringen:
Hotel-Restaurant Zeeduin
Relweg 59
1949 EC Wijk aan Zee
Tel: +31 (0)251 - 376 161
Fax: +31 (0)251 - 376 100
www.hotelzeeduin.nl