Zuiderduin Beachhotel

Het prachtige viersterrenhotel Zuiderduin Beachhotel ligt nabij de Zeeuwse badplaats Westkapelle, pal tegen de duinen aan en omgeven door absolute rust. Het hotel beschikt over 67 kamers waarvan 26 appartementen, een à la carte restaurant met visspecialiteiten, zes sfeervolle zalen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten, een bistro in Nautica stijl, een gezellige lounge en cocktailbar, sauna, solarium, tennisbaan, een helikopterplatform, een groot verwarmd buitenbad met kinderbad en net over de duinen een Beachclub.

De Kamers
U heeft de keuze uit drie type kamers; de eenpersoons- , de tweepersoons- en de vierpersoonskamers. Alle kamers beschikken over een badkamer met ligbad, kleurentelevisie, en telefoon. De vierpersoons hotelappartementen hebben twee verdiepingen, een badkamer, een zitgedeelte binnen en terras of balkon buiten en zelfs een kitchenette. Of u nu alleen gaat, met vrienden of met uw gezin, er is dus altijd een passende kamer voor u aanwezig. Verder beschikt het hotel over een vaste internet-pc waar u gebruik van kunt maken. Tevens kunt u door het gehele hotel met uw laptop draadloos internetten.

Restaurant en Bar
Het à la carte restaurant in Zuiderduin Beachhotel heeft een eigentijds karakter, waar de Chef zijn culinaire kookkunsten presenteert, zowel voor een familiediner als voor een zakenlunch/-diner. De gerechten vinden hun origine in de Franse keuken, met invloeden uit de “Zeeuwse streek”. Er is natuurlijk veel aandacht voor verse visspecialiteiten, voornamelijk in Nautica bistro, maar ook de vleesliefhebber zal het hier aan niets ontbreken! In de Beachclub, aan de andere kant van de duin, vindt u heerlijke strandgerechten variërend van zomerse pasta's en salades tot verse kreeft en andere visspecialiteiten! 

Beachclub
De Zuiderduin Beachclub heeft inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd vanwege “het St.Tropez gevoel” wat men hier vanzelf krijgt. Niet alleen door de Mediterrane sfeer die het geheel uitademt maar ook door de heerlijke kaart met allerlei specialiteiten als scampi's, gamba's, verse kreeften maar ook uitgebreide (tafel) BBQ's. Ligstoelen, loungebanken en uitstekende service maken het geheel compleet!

Voor reserveringen:
Zuiderduin Beachhotel
De Bucksweg 2 4361 SM Westkapelle
Tel: (0118) 56 18 10
Fax: (0118) 56 22 61
www.zuiderduinbeachhotel.nl